Esther Sorgenfrei Blom

Esther er Cand.psych. fra Københavns Universitet 2004. Hun har specialiseret sig i Dialektisk Adfærdsterapi (DAT) siden 2008 og har i mange år superviseret DAT teams i den ambulante psykiatri. Siden 2012 har stress-relaterede problemstillinger, herunder især udmatning og udmatningssyndrom været omdrejningspunktet i hendes arbejde.

 

Esther har stort set altid arbejdet 50% klinisk og 50% forskning. Et særligt interesseområde er metodeudvikling, herunder at tilpasse, afprøve og implementere metoder overfor nye målgrupper, med afsæt i forskning og kliniske erfaringer.

 

I årene 2013 til 2017 har Esther haft et tæt samarbejde med Forskningsenheden, Region Hovedstadens Psykiatri og jobcentre i 4 kommuner omkring udvikling og gennemførelse af projekt IBBIS 1 rettet mod sygemeldte sygedagpengemodtagere grundet angst, stress, depression og udmatning. Siden 2016 har hun undervist i MBSR på dette projekt, der nu videreføres i IBBIS 2 i Københavns kommune.

 

Esther har beskæftiget sig med yoga og meditation i 20 år og er bl.a. uddannet i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) ved Dansk Center for Mindfulness i 2015. Hun er også certificeret Iyengar yoga lærer og Shôken elev samt leder af den danske gruppe indenfor Boundless Way Zen.

 

Esther har erfaring med at undervise i en lang række forskellige sammenhænge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *